Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
    Чак пък доста... И всички са 3-литрови, ако имат.
    Тука във Варна има една заложена (вчера ми казаха за нея) 2.0 Т.С. 97-ма пак със темпомат . В последните годни на производството си имат с доста заложени екстри .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
      Тука във Варна има една заложена (вчера ми казаха за нея) 2.0 Т.С. 97-ма пак със темпомат . В последните годни на производството си имат с доста заложени екстри .
      К'ви пари и търсят?
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Заложена била на 1700 а на колко ще я пуснат ще видим ако не си я откупят обратно .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• -

по темата за разкрачените предници.причината дали не е в горните тампони на амортесиорите.
          алфа ромео 164 тс супер

Comment

• Първоначално публикувано от ivo 164 Покажи съобщение
            по темата за разкрачените предници.причината дали не е в горните тампони на амортесиорите.
            дано ,чв да не е събрала рогата.а и кормилната рейка е много зле от малки неравности по пътя залита колата
            EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
            Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
            Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Може да не е от рейката, а от нерегулирана геометрия 'залитането'.

Мен пък днес май ме снимаха нашите приятели от КАТ. Надявам се поне да съм бил в рамките на 30 км./час превишение...

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:07 ----------

Първоначално публикувано от ivo 164 Покажи съобщение
              А тампоните ги сменям вече 3-ти път - късат се - не ми е повлияло на геометрията. И двата ми амортисьора са 'попипнати' за догонване на страничния наклон.
              Last edited by didod; d.m.y г., 18:20.
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Заложена била на 1700 а на колко ще я пуснат ще видим ако не си я откупят обратно .
                в коя заложна къща е ?
                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                  в коя заложна къща е ?
                  1. Добре дощъл отново , да се надяваме да не те баннат пак
                  2. Идея си нямам в коя е . В неделя на срещата един колега ми каза .

Comment

• Така, снимали са ме хорицата със 123 км./час.
                    Значи 33 отгоре, както винаги карък.
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Лошо .
                      Къде това ?
                      Някъде извънградско ?

Comment

• Да. Забързах се и аз за работа... То пак добре, че бях намалил заради едни камиони отдалече, че... Тъпо, ама какво да правиш
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                          Да. Забързах се и аз за работа... То пак добре, че бях намалил заради едни камиони отдалече, че... Тъпо, ама какво да правиш
                          Е мен в момента нема как да ме спрат - карам с под 80 градско. Кат се видехме на Ихтиман и ти разпраям че нешо не е у ред, ти се бъзикаш - ми то всъщност нишо не е било у ред. Ае у събота при бате Бобо - и тампони насекъде дека има дупка...
                          Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Тоя филм с тампоните и аз го гледам в момента, отпред по носачите смених всияко сега я мъча отзад днес смених 2 , за тия дни ако е топло си оставих другите 2 които са на задните шенкели,че те ми изглегдат по зли, после почвам макверсоните, абе мноо зле кораба.
                            EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                            Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                            Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
                              Тоя филм с тампоните и аз го гледам в момента, отпред по носачите смених всияко сега я мъча отзад днес смених 2 , за тия дни ако е топло си оставих другите 2 които са на задните шенкели,че те ми изглегдат по зли, после почвам макверсоните, абе мноо зле кораба.
                              Този филм го минах пролетта на 2009 .
                              Задните верно са си зли - особенно долните

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                                Абе така като гледам и твойте щети не са малко. Калника е за смяна, конзолата м/у калника и рога е за ремонт, маската над фар със сигурност е за ремонт и най-вероятно и подкалника е счупен.
                                50/50
                                Кланика сменен , фара ясен - сменен , конзолата м/у калника и рога верно беше мръднала - ремонтирана , маската над фара не е мръднала , подкалника леко счупен там където се е хванат за бронята с един болт .
                                Халоген ляв все още търсим .

Comment

Working...
                                X